AZ Maria Middelares & AZ Sint-Vincentius Deinze, waarom samen verder? Lees het hier.

Urologisch centrum

Urologisch centrum

Welkom in het het Urologisch Centrum. Voor alle zorg en behandeling op urologisch gebied kan je bij ons terecht. Wij helpen je zo snel en zo goed mogelijk, met innovatieve apparatuur en de nieuwste technieken, op een hoog wetenschappelijk niveau.


Over ons

Je kan bij onze urologen terecht voor de diagnose en de behandeling van aandoeningen van de urinewegen en geslachtsorganen. Daarnaast behandelen we o.a. liesbreuken en genitale verzakkingen. Je vindt hier praktische informatie terug over de organisatie van onze dienst, maar ook zeer uitgebreide informatie over urologische symptomen, aandoeningen en de verschillende behandelmethoden.

Over ons

Screening en behandeling van urologische kankers is één van onze speerpunten. Het gebruik van de robotchirurgie (da Vinci) is daarbij niet meer weg te denken.

Maak een afspraak met een van onze specialisten

Neem hiervoor contact met het secretariaat op 09 246 79 00 (AZ Maria Middelares) of 09 387 72 87 (AZ Sint-Vincentius Deinze).

Laatste nieuws

Onze troeven

  • De meest moderne behandelingen waarbij zorgkwaliteit en tevredenheid van de patiënt altijd voorop staan
  • Maximale multidisciplinaire samenwerking met nefrologen, gynaecologen, kinderartsen, radiotherapeuten en oncologen
  • Er lopen meerdere klinische studies op de dienst. Indien nodig zal één van de urologen je inlichten over de mogelijkheden en een eventuele deelname