AZ Maria Middelares & AZ Sint-Vincentius Deinze, waarom samen verder? Lees het hier.

School- of bedrijfsbezoek

Benieuwd hoe de organisatie in een ziekenhuis verloopt?

Voor wie?

We organiseren rondleidingen voor studenten, (technische) scholen en bedrijven met affiniteit in (het technische reilen en zeilen van) de ziekenhuiswereld. Specifiek richten we ons tot zorgberoepen, technische beroepen en specifieke ziekenhuisfuncties zoals centrale sterilisatie.

Een rondleiding duurt ongeveer twee uur en bestaat standaard uit een verwelkoming en een bezoek aan enkele medisch-technische diensten en/of verpleegafdelingen. Het programma kan indien gewenst worden aangepast aan de interesses van de groep.

Praktische info

Het aantal bezoeken is beperkt:

  • Geef je verzoek door via het formulier hieronder. Er wordt zo snel mogelijk teruggekoppeld of het bezoek ingepland kan worden.
  • Het aantal deelnemers per groep bedraagt minimaal 10 en maximaal 30 personen.
  • Bij een rondleiding respecteren we de privacy van onze patiënten. Het kan dus dat een gepland bezoek aan een afdeling op het laatste ogenblik niet kan doorgaan.
Rondleiding aanvragen

Vraag hier je rondleiding aan voor een unieke blik achter de schermen van AZ Maria Middelares of AZ Sint-Vincentius Deinze.

{"class":"validate","formAttributes":{"data-title":"Aanvraag rondleiding\/bedrijfsbezoek"}}

Aanvraag rondleiding/bedrijfsbezoek

Enkel voor scholen

Je ontvangt een bevestigingsmail nadat je dit formulier succesvol hebt verstuurd. Bekijk ook zeker de spam-folder in je inbox.