MijnZiekenhuis

MijnZiekenhuis
Ook online dicht bij elkaar

AZ Maria Middelares is er voor jou. Doorheen je traject, of dat nu van korte of lange duur is, willen we je steeds zo goed mogelijk ondersteunen. Naast de fysieke contactmomenten in het ziekenhuis kan je nu van eender waar, via computer of smartphone/tablet, een aantal gegevens digitaal raadplegen of invullen.

Wat is MijnZiekenhuis?

  • Regel een aantal zaken vanop afstand
  • Via een beveiligde website of app
  • 24/7 raadpleegbaar

Online een afspraak maken

In AZ Maria Middelares kan je bij heel wat specialismen online een afspraak maken. Dat kan:

  • via het digitaal patiëntenplatform MijnZiekenhuis. Ontdek hieronder hoe je inlogt op het platform.
  • via onze website. Meer info vind je in onze flyer. Via 'Mijn account' vind je een overzicht van je afspraken.

Digitaal patiëntenplatform MijnZiekenhuis

Digitaal patiëntenplatform MijnZiekenhuis

MijnZiekenhuis is het nieuwe, digitale patiëntenplatform van AZ Maria Middelares. Het platform is veilig en toegankelijk via de computer, smartphone en tablet. Je kan er je agenda en afsprakenplanner beheren, vragenlijsten invullen en je facturen raadplegen. Ontdek gaandeweg steeds meer mogelijkheden!

Onze doelstelling is je nog beter leren kennen en opvolgen, met het oog op kwaliteitsvolle zorg op maat. Lees ook onze folder hieronder.

Aanmelden bij MijnZiekenhuis

Aanmelden bij MijnZiekenhuis

Aanmelden kan op twee manieren.

Aanmelden via de beveiligde website

  • Klik hieronder op Aanmelden.
  • Volg de instructies op het scherm.
Aanmelden

Aanmelden via de app

  • Installeer de app MijnZiekenhuis op je smartphone. Je vindt deze terug in de Google Play Store of Apple Store.
  • Volg de instructies op het scherm.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

MijnZiekenhuis is het nieuwe, digitale patiëntenplatform van AZ Maria Middelares. Patiënten die nog zorgpaden / vragenlijsten lopen hebben in het platform MijnMariaMiddelares, hebben daar nog steeds toegang toe via de website of applicatie van MijnMariaMiddelares. Lees hier hoe je je kan aanmelden.

MijnZiekenhuis is het nieuwe, digitale patiëntenplatform van AZ Maria Middelares.

Beide platformen, MijnZiekenhuis en MijnMariaMiddelares, kunnen nog even naast elkaar gebruikt worden. Patiënten die nog een vragenlijst hebben op het patiëntenplatform MijnMariaMiddelares kunnen die enkel daar invullen. De extra functionaliteiten van MijnZiekenhuis kan je in de tussentijd alvast ontdekken.

In uitzonderlijke gevallen lukt het patiënten niet om in te loggen via Itmse. We stellen deze problemen enkel vast op Apple-toestellen. De privémodus van je browser uitschakelen lost het probleem doorgaans op. Lees hier hoe dat moet.

In de zomermaanden (juli, augustus en september 2023) voorzien we een infostand rond MijnZiekenhuis in de inkomhal van het ziekenhuis. Digihelpers bieden er gratis technische ondersteuning, bv. bij het aanmelden via Itsme.

Hulp nodig bij de toegang tot MijnZiekenhuis?

Neem contact op met de helpdesk via 09 246 75 75 (bereikbaar maandag tot en met vrijdag van 9 tot 16 uur).

Alle andere vragen? Bel 09 246 46 46 of neem contact op met het secretariaat van je arts.

Mijn gezondheidsresultaten

Mijn gezondheidsresultaten

Wil je na een raadpleging of onderzoek in ons ziekenhuis eenvoudig en veilig je medische resultaten en gegevens raadplegen?

CoZo

Dat kan via het Collaboratief Zorgplatform (CoZo), een digitaal samenwerkingsplatform dat patiënten, zorgverleners en zorginstellingen toelaat om snel en veilig medische gegevens uit te wisselen en te delen.

Via CoZo

Mijngezondheid

Je vindt deze informatie ook terug in het online portaal Mijn Gezondheid, ontwikkeld door de FOD Volksgezondheid en zijn partners, waar je een totaaloverzicht vindt van je gezondheidsgegevens. Meld je rechts bovenaan de pagina aan.

Via Mijn Gezondheid