AZ Maria Middelares & AZ Sint-Vincentius Deinze, waarom samen verder? Lees het hier.

Onthaalmoment

Onthaalmoment

Onthaalmoment

Kom je binnenkort stage doen in ons ziekenhuis?

Dan voorzien we een onthaalmoment voor jou op je eerste stagedag. Tijdens dit moment krijg je wat praktische info mee en kan je vragen stellen. We verwachten jou op je eerste stagedag om 8u30

  • voor AZ Maria Middelares in het Meetingscenter. Dit gebouw bevindt zich vooraan de campus, dus niet in het ziekenhuis zelf.
  • voor AZ Sint-Vincentius Deinze in Zaal 1. Je vindt deze op de vierde verdieping via route 79.

Let wel: er zijn niet op elke maandag onthaalmomenten gepland. Je vindt de verschillende data in het registratieformulier.

Registreer je inschrijving ruim op voorhand (idealiter van zodra je je data en stageplaats kent) via onderstaande knop. Onthaalmomenten vinden steeds plaats op maandagvoormiddag op de eerste stagedag. Indien je op een andere weekdag start met stage of op een maandag wanneer er geen onthaal gepland staat, dan ben je vrij om aan te sluiten op een andere maandag naar keuze.

Kom je voor een tweede, derde, vierde keer stage lopen in ons ziekenhuis en heb je het onthaalmoment al gevolgd? Registreer je dan voor élke stage opnieuw voor het onthaalmoment en duid aan dat je het onthaalmoment al hebt gevolgd. Deze studenten mogen na contactname met de stagemeester/hoofdverpleegkundige/diensthoofd van de medische discipline/afdeling/dienst rechtstreeks naar de afdeling gaan op hun eerste stagedag.

Bij vragen i.v.m. badge, login, ... ben je welkom op het algemeen onthaalmoment op maandagmorgen om 8u30. Vervolgens gaan we voor jou aan de slag. We bereiden je stage administratief voor, heractiveren je badge en voorzien eventuele nieuwe logins, e-learnings ed.

Opgelet: Je kan pas op stage wanneer je administratief in orde bent, m.a.w. je bent geregistreerd voor je stage, je hebt de e-learnings doorlopen én je bent in het bezit van een persoonlijke badge. Elke maandagavond worden de inschrijvingen afgesloten voor het onthaalmoment van de volgende maandag daarop. Schrijf je nadien in, dan kunnen wij niet garanderen dat alles nog kan geregeld worden tegen je eerste stagedag.

Voor eventuele vragen kan je contact opnemen via:

Stagegidsen

Stagegidsen

Elke dienst heeft een eigen informatiebrochure. Daarin maak je kennis met je afdeling/dienst. Je vindt er heel wat informatie in terug: contactgegevens, mogelijke leerdoelen, veelvoorkomende ziektebeelden enzovoort. Neem deze door voor aanvang van je stage.

Risicoanalyse en werkpostfiches

Risicoanalyse en werkpostfiches

Bekijk zeker ook de werkpostfiches en risicofactoren van de afdeling waar je stage zal lopen. Een persoonlijk ondertekende werkpostfiche van je stageafdeling is een strikte voorwaarde om de stage te kunnen aanvatten in ons ziekenhuis. Je bewaart je werkpostfiche in je stagebundel/-map en moet dit ten allen tijde kunnen voorleggen. Gerichte controles op aanwezigheid van het document zijn voorzien. Bij afwezigheid van dit document wordt de stage onmiddellijk beëindigd.

Badges en dosimeters

Badges en dosimeters

Stagiairs/studenten hebben een badge nodig voor identificatie, toegang tot bepaalde delen van het ziekenhuis en/of IT-toepassingen. De badgeregeling gebeurt tijdens het onthaalmoment voor studenten.

Een dosimeter is vereist als je stage loopt op de spoedafdeling, het operatiekwartier of de dienst medische beeldvorming (radiologie). Vraag dit aan via onderstaande knop.