AZ Maria Middelares & AZ Sint-Vincentius Deinze, waarom samen verder? Lees het hier.

Vzw Maria Middelares is Top Employer 2024

Op donderdag 18 januari ontving de vzw Maria Middelares van het Top Employers Institute het bericht dat onze ziekenhuizen zich voor het tweede jaar op rij Top Employer mogen noemen. Het certificaat is een internationale erkenning van onze voortdurende inzet om ons te profileren als straffe werkgever.

Om de titel te behalen, namen onze ziekenhuizen deel aan een survey, met daaraan gekoppeld een screening en audit. Belangrijke thema’s hierbij waren opleiding, onboarding, bedrijfscultuur, leiderschapsstrategie, innovatie, werkomgeving, diversiteit & inclusie en interne communicatie.

Herbert Lecomte, directeur personeel en administratie: “We zijn blij dat we ook dit jaar bekroond worden voor onze inspanningen. Het certificaat beloont ons voor onze sterke punten als werkgever, met suggesties om ons hr-beleid verder te optimaliseren. Onze medewerkers zijn de drijvende kracht achter dit certificaat, en we blijven ons dan ook elke dag inzetten voor jullie groei. Sinds 1 januari vormen we één krachtige vzw, die nog sterker kan streven naar het welzijn van alle medewerkers.”