AZ Maria Middelares & AZ Sint-Vincentius Deinze, waarom samen verder? Lees het hier.

Vergaderzaal Gentbrugge

Het medisch centrum in Gentbrugge stelt haar vergaderzaal open voor overleg, vergaderingen en voordrachten voor (huis)artsen en/of zorggerelateerde organisaties. We kijken uit naar een aangename samenwerking en boeiende ontmoetingen.

Aanbod

Aanbod
  • De zaal biedt ruimte aan 35 personen (zonder tafels).
  • Koffieautomaat (met warm water voor thee) en drinkfontein zijn standaard beschikbaar.
  • Je kan een laptop, beamer, clickshare button, laserpointer en een toegangsbadge (voor vergaderingen na 18.30 uur) reserveren. Je kan ze de dag van de vergadering tussen 8.30 en 12 uur en tussen 13.30 en 16.30 uur afhalen aan het onthaal van het medisch centrum. Met de badge heb je enkel toegang tot de inkom, de vergaderzaal en de toiletten.
  • Voor belegde broodjes, frisdrank, wijn, bier of champagne kan je terecht bij een keurslager in de buurt. Voor meer info klik hier.
  • Na het overleg, de vergadering of voordracht vragen we om de vergaderruimte ordelijk en netjes achter te laten. Gelieve de stoelen en tafels terug te plaatsen in hun standaardopstelling.

Reserveren

Reserveren

1. Raadpleeg de kalender van de zaal.

2. Een gepast moment gevonden in de kalender? Doe je online aanvraag via onderstaand formulier.

{"class":"validate","formAttributes":{"data-title":"Vergaderzaal Gentbrugge"}}

Voer hier de naam van de organisatie/firma/praktijk ... in.

Om veiligheidsredenen vragen wij een kopie van de identiteitskaart van de organisator. Toegestaan bestandstype: pdf. De bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.

Geef het telefoonnummer op van een aanwezige contactpersoon op de vergadering.

Je ontvangt een bevestigingsmail nadat je dit formulier succesvol hebt verstuurd. Bekijk ook zeker de spam-folder in je inbox.

Contact

Contact