Stageaanbod

Stageaanbod

Stages brengen je als student al vroeg in aanraking met het beroepsleven. Je proeft van de dagelijkse realiteit van de job en je krijgt de kans om specifieke vaardigheden en attitudes aan te leren.

In AZ Maria Middelares zijn er heel wat stagemogelijkheden op diverse diensten en voor mensen met een uiteenlopende achtergrond.

Jaarlijks bieden we een 1000-tal stageplaatsen aan voor verpleegkundigen, paramedici, artsen in opleiding, medewerkers van logistieke en ondersteunende diensten, enzovoort. Ons ziekenhuis heeft dan ook stageovereenkomsten met verschillende universiteiten, hogescholen en secundaire scholen.

Omwille van de talrijke reguliere stage-aanvragen in het kader van beroepsopleidingen biedt het ziekenhuis geen mogelijkheden voor sociale stages en bezinningsdagen.

Jaarlijks bieden we maar liefst 900 stageplaatsen aan

Stagetrajecten (video)

Stagetrajecten (video)

Je kan stage lopen in ons ziekenhuis op verschillende afdelingen. Bekijk hieronder de video's waarin onze hoofdverpleegkundigen hun dienst voorstellen.

Aanvraagprocedure

Aanvraagprocedure

Check vooraf bij je universiteit/school of er met ons ziekenhuis een overeenkomst bestaat. Indien er al een samenwerkingsovereenkomst bestaat, gebeurt de stageaanvraag vanuit het opleidingsinstituut. Indien er geen samenwerkingsakkoord bestaat, moet je via onderstaand aanvraagformulier je stageplaats aanvragen.

Stageplaats aanvragen

Een stageplaats kan je aanvragen via onderstaand formulier (enkel indien er geen samenwerkingsovereenkomst is met het opleidingsinstituut).

In functie van aanmaken badge.

Bij voorkeur het e-mailadres van je school

Afdeling of medische discipline

Je ontvangt een bevestigingsmail nadat je dit formulier succesvol hebt verstuurd. Bekijk ook zeker de spam-folder in je inbox.