Restaurant

Vers en divers aanbod in ons restaurant

Je vindt het restaurant in onze inkomhal (atrium) op de gelijkvloerse verdieping. Je kan hier terecht voor een gevarieerd aanbod verse gerechten.

De menukaart vind je aan de ingang van het restaurant. Het dagmenu en de weeksuggestie worden aangekondigd op de tv-schermen. Je kan zo gewenst ook de azMMapp downloaden om het menu te raadplegen.

Openingsuren

Nu de overheidsrichtlijnen een heropening van de horeca toestaan, opent ook ons restaurant vanaf 9 juni opnieuw de deuren voor patiënten en bezoekers.

De openingsuren worden (tijdelijk) aangepast.

WeekdagenWeekends en feestdagen
Van 7 tot 11 uur en van 14.30 tot 19 uurVan 9 tot 19 uur

Shop

De shop in het atrium van AZ Maria Middelares

In de winkel in het atrium kan je terecht voor onder andere kranten, tijdschriften, snoep, niet-alcoholische dranken, fruit, bloemen, wenskaarten en cadeauartikelen.

Maandag - vrijdag
Van 9.30 uur tot 16.30 uur
Weekend & feestdagen
Gesloten

Zorgwinkel-parafarmacie

De thuiszorgwinkel in ons atrium

In de zorgwinkel-parafarmacie in het atrium kan je terecht voor een ruim aanbod aan medische en verzorgingsproducten, incontinentiemateriaal, wondzorg, verbanden, huidverzorgingsproducten en ook voor persoonlijk advies, verhuur en verkoop van thuiszorgmateriaal.

Zorgwinkel-parafarmacie

Tel: +32 9 246 20 80

Maandag - vrijdag
10 - 18 uur

Zaterdag, zondag en feestdagen
Gesloten

Je kan de thuiszorgwinkel op deze tijdstippen steeds telefonisch bereiken.

Apotheek

De apotheek in kasteel Hanet

Apotheek

Tel: +32 9 321 00 97

De publiek toegankelijke apotheek bevindt zich in het kasteel op de parking van het ziekenhuis. Er zijn zes gereserveerde parkeerplaatsen voorzien vlakbij de ingang.

Ga je nog vlug naar de apotheek nadat je ons ziekenhuis verlaat? Betaal dan eerst je parkeerticket aan de parkeerautomaat aan de draaideur. De apotheker zorgt er daarna voor dat je de parking kan verlaten.

Maandag - vrijdag
9 - 12.30 uur
13.30 - 18.30 uur
Zaterdag, zondag en feestdagen
Gesloten

Je kan de apotheek op deze tijdstippen steeds telefonisch bereiken.

Apotheek online

Naast service en advies kan je ook gebruik maken van hun onlinediensten. Wil je producten reserveren of een voorschrift doorsturen? Dan kan via de eigen website van de apotheek. Je ontvangt een e-mail of sms als je medicatie klaarligt. Je vindt hier ook gezondheidsinformatie, nieuwtjes en acties terug.