AZ Maria Middelares & AZ Sint-Vincentius Deinze, waarom samen verder? Lees het hier.

Aanvragen dosimeter

Een dosimeter is een apparaat dat de blootstelling aan bepaalde stralingen meet om te voorkomen dat je te veel zou blootgesteld worden bij bijvoorbeeld defecte apparatuur.

Loop jij meer dan één week stage op de spoedafdeling, het operatiekwartier of de dienst medische beeldvorming (radiologie)?

Vraag dan je dosimeter aan via onderstaand formulier. Doe dit minstens twee weken voor aanvang van je stage, want dit wordt aangevraagd via een externe firma.

In ruil voor 20 euro waarborg (gepast cash geld), kan je de dosimeter afhalen bij de dienst welzijn en ontwikkeling (3de verdiep, voorbij de personeelsdienst).

Lever deze hier opnieuw in op je laatste stagedag. Als er niemand aanwezig is, kan je jouw dosimeter in een enveloppe deponeren in de brievenbus van de dienst welzijn en ontwikkeling met vermelding van je naam, voornaam en rekeningnummer. Het bedrag wordt dan teruggestort.

Opgelet: indien je de dosimeter niet inlevert, wordt deze aangerekend.

Rijksregisternummer invoeren als getal zonder puntjes, koppeltekens en spaties (11 karakters).

Je ontvangt een bevestigingsmail nadat je dit formulier succesvol hebt verstuurd. Bekijk ook zeker de spam-folder in je inbox.