Artsen

De pijnartsen, Dr. Castille, Dr. Decaigny en Dr. Vander Cruyssen, hebben naast hun werk als anesthesist, een bijzondere bekwaamheid in de aanpak van pijn en zullen de behandelingen uitvoeren die worden aangevraagd door de verwijzende arts.

Indien je doorgestuurd wordt voor een consultatie/advies, zal door middel van vragenlijsten, lichamelijk onderzoek en beeldmateriaal (NMR, CT-scan, RX, botscan ….) een pijnbehandeling voorgesteld worden.

Verantwoordelijke arts Pijncentrum: Dr. Veronique Decaigny

Secretariaat

Ons secretariaat is jouw eerste aanspreekpunt. Naast het maken van je afspraken, ondersteunen zij de artsen in administratie. Je kan bij hen terecht voor praktische vragen in verband met behandelingen, attesten ...

Het secretariaat is bereikbaar op het nummer 09 246 17 50, van maandag tot en met donderdag tussen 8 uur en 18 uur en op vrijdag tussen 8 uur en 16.30 uur.


Verpleegkundig team Pijncentrum

De verpleegkundigen hebben een specifieke deskundigheid in de evaluatie en de behandeling van (chronische) pijn. Zij zullen je voor, tijdens en na de behandeling begeleiden. Voor al je vragen omtrent de behandeling kan je bij hen terecht.

Pijnconsulenten

De pijnconsulenten zijn gespecialiseerde pijnverpleegkundigen. Zij staan steeds klaar om patiënten die tijdens hun verblijf in het ziekenhuis geconfronteerd worden met pijn op te volgen. Dit doen ze in nauwe samenwerking met de artsen en verpleegkundigen van de afdeling en de pijnartsen.

Coördinator Pijncentrum

Natalia Empis

09/246.17.55

natalia.empis@azmmsj.be

Kwaliteitscoördinator Pijncentrum

AZ Maria Middelares verleent veilige zorg van hoge kwaliteit. Daarbij willen we steeds bijleren en verbeteren waar mogelijk. Daarom bevragen we onze patiënten over hun ervaringen en meten we onze resultaten voortdurend.

Steffi Ryckaert

09/246.17.08

steffi.ryckaert@azmmsj.be