AZ Maria Middelares & AZ Sint-Vincentius Deinze, waarom samen verder? Lees het hier.

Pijncentrum

Pijncentrum

In ons Pijncentrum kan je terecht voor de behandeling van acute en chronische pijnproblemen. Onze zorg is gericht op ambulante en gehospitaliseerde patiënten. Om je pijnklachten te verbeteren kan een medische behandeling volstaan. Het kan gaan om een medicamenteuze of interventionele behandeling. Wanneer het gaat om een chronisch en moeilijk behandelbaar pijnprobleem kan een multidisciplinaire aanpak worden voorgesteld. Hierbij wordt naast de pijnklachten, aandacht gegeven aan de patiënt in zijn totaliteit.

Onze troeven

  • Internationaal JCI-label voor kwaliteit van zorg
  • Hoogtechnologische infrastructuur en de allernieuwste medische uitrusting
  • GezondheidsZorg met een Ziel

Patiëntenvragenlijst

Wanneer je een afspraak maakt in het Pijncentrum zal je bij raadplegingen en bepaalde behandelingen gevraagd worden om een vragenlijst in te vullen. De vragenlijst zal ongeveer een half uur in beslag nemen. De link voor de registratie wordt je bezorgd via e-mail. De vragenlijst wordt pas geactiveerd 10 dagen voor je afspraak in het Pijncentrum.

Je maakt kennis met je persoonlijke virtuele zorgassistent, "Ava". Zij zal je begeleiden in je behandel- en opvolgtraject. Ava is een virtuele zorgassistent in de vorm van een webapplicatie en zal je bv. berichten & vragenlijsten sturen op de juiste momenten doorheen jouw zorgtraject. Dit laat ons toe je steeds tijdig te informeren, maar ook je gezondheidsstatus en -evolutie vanop afstand te volgen.

Deze bevraging is bedoeld om de raadpleging of behandeling zo goed mogelijk te kunnen voorbereiden en reeds een eerste inschatting te kunnen maken van jouw klachten. Alle antwoorden zullen deel uitmaken van jouw medisch dossier en enkel door het zorgteam kunnen bekeken worden.

Maak een afspraak met een van onze specialisten

Laatste nieuws