AZ Maria Middelares & AZ Sint-Vincentius Deinze, waarom samen verder? Lees het hier.

Pijncentrum

Pijncentrum

Welkom op het Pijncentrum, waar wij streven naar pijnverlichting, het herstel van levenskwaliteit en het verbeteren van het welzijn van onze patiënten door middel van geavanceerde (medische) zorg en een totale benadering van pijnmanagement.


Missie van het Pijncentrum

Op het Pijncentrum kunnen zowel patiënten met acute als chronische pijnproblemen terecht. Het is onze missie om pijn te verlichten, kwaliteit van leven te herstellen en het welbevinden van onze patiënten te verbeteren.

Door gebruik te maken van de nieuwste medische ontwikkelingen en therapieën pogen we onze patiënten de meest effectieve en efficiënte zorg te verlenen. Onze patiënten staan centraal bij alles wat we doen. We luisteren, begrijpen en passen onze zorg aan hun individuele behoeften aan, zodat elke patiënt de best mogelijke pijnbehandeling krijgt. We werken tevens nauw samen met andere disciplines waardoor we een totale benadering van pijnmanagement garanderen. Onze interdisciplinaire aanpak combineert medische expertise met psychologische en revalidatieondersteuning.

We zijn van mening dat een leven ten volle moet geleefd worden en dat pijn geen belemmering zou mogen zijn. We proberen hierbij de levenskwaliteit van onze patiënten te verbeteren door de fysieke, emotionele en sociale gevolgen van pijn aan te pakken.

Daarnaast streven we ernaar om onze patiënten (zowel ambulant als opgenomen) voldoende voor te lichten over hun aandoeningen, behandelopties en zelfmanagementtechnieken. We zien onze patiënten als actieve partners in hun zorg, die weloverwogen beslissingen kunnen nemen over hun eigen welzijn.

Missie van het Pijncentrum

Laatste nieuws

Onze troeven

  • Multidisciplinaire benadering van pijnmanagement
  • Gebruik van geavanceerde technologie en innovatieve behandelingsopties
  • Patiëntgerichte zorg met educatie en emotionele ondersteuning