Fertiliteit

Fertiliteit

Ten gevolge van het coronavirus COVID-19 worden alle fertiliteitsbehandelingen opgeschort vanaf 1 april tot nader order. Hou deze pagina zeker in de gaten voor meer info. Hou het gezond en hopelijk tot binnenkort!

Dr. Biliet & dr. Daels

Julie, Febe, Griet en Hilde


Onze troeven

  • Internationaal JCI-label voor kwaliteit van zorg
  • Hoogtechnologische infrastructuur en de allernieuwste medische uitrusting
  • GezondheidsZorg met een Ziel

Wat is fertiliteit?

Als koppels met een kinderwens na een jaar niet spontaan zwanger worden, nemen ze best contact op met een fertiliteitscentrum. Een eerste verkennend gesprek levert vaak al belangrijke informatie op, en vormt een leidraad voor verdere onderzoeken.

Gelukkig beschikken we over steeds betere behandelingen om koppels met een kinderwens te helpen. Die zijn lang niet allemaal even ingrijpend. Uit recent onderzoek blijkt dat bijna 70 procent van de koppels die zich laten behandelen, binnen de vijf jaar een kindje krijgen.

Op deze website vind je meer informatie over vruchtbaarheidsbehandelingen, hoe het centrum werkt en hoe je ons het beste kan bereiken. Overweeg je zelf een behandeling of heb je vragen, dan vind je hier alle informatie. Ben je al patiënt in ons centrum, klik dan door naar de rubriek 'Praktisch' voor meer info over ochtendraadplegingen en technische ingrepen.

Wat is fertiliteit?

Maak een afspraak met een van onze specialisten