AZ Maria Middelares & AZ Sint-Vincentius Deinze, waarom samen verder? Lees het hier.

E-learnings stage

Alvorens je je stage aanvat in het ziekenhuis, is het verplicht om enkele e-learnings te doorlopen. Afhankelijk van jouw opleiding en opleidingsjaar heb je meer of minder e-learnings in je portaal klaarstaan.

Verplicht!

Je moet de e-learnings doorlopen hebben minstens 5 kalenderdagen vóór aanvang van je stage! Dit wordt gecontroleerd en gemonitord door de dienst HR. Pas als je de nodige e-learnings doorlopen hebt en geslaagd bent, krijg je je login voor het elektronisch patiëntendossier Synops en kan je starten met je stage. Indien de e-learnings niet doorlopen worden vóór aanvang van je eerste stagedag, kan je niet starten!

Je account voor het portaal van de e-learnings wordt geactiveerd nadat je je ingeschreven hebt voor het onthaalmoment. Je ontvangt je logingegevens via e-mail.

Diegene die al een onthaalmoment in het verleden bijwoonden, moeten niet opnieuw langskomen (op een onthaalmoment). De registratie voor een onthaalmoment via het online formulier blijft wel noodzakelijk voor de activatie van je badge en account.

Je account is geldig gedurende heel je opleidingstraject en is gekoppeld aan jouw e-mailadres. Bewaar dus je logingegevens goed!

Je opent de e-learning door op deze link te klikken.

Veel succes en leerplezier!

Heb je nog vragen?

HR volgt dit proces strikt op. Bij vragen of onduidelijkheden, stuur je een mail naar studenten@mijnziekenhuis.be.