Alvorens je je stage aanvat in het ziekenhuis, is het verplicht om een e-learning te doorlopen bij de start van elke nieuwe stageperiode. Het is dus best mogelijk dat je deze e-learning verschillende keren moet doorlopen tijdens jouw opleidingstraject.

De e-learning bevat allerhande informatie betreffende je stage in het ziekenhuis. Het gaat om een ziekenhuisbrede e-learning gericht op alle studenten/stagiairs die hier op stage/inleefmoment komen. De e-learning bevat enkele testvragen.

Verplicht!

Je moet de e-learnings doorlopen ten laatste op woensdag als je de donderdag naar het onthaalmoment komt. Pas als je de nodige e-learnings doorlopen hebt en geslaagd bent, krijg je je login voor het elektronisch patiƫntendossier Synops, en kan je starten met je stage.

Je account voor het portaal van de e-learnings wordt geactiveerd nadat je je ingeschreven hebt voor het onthaalmoment via het online formulier. Je ontvangt je logingegevens via e-mail. Let op: je activatiemail kan in je spam-folder terecht komen.

Diegene de al een onthaalmoment in het verleden bijwoonden, moeten niet opnieuw langskomen (op een onthaalmoment). De registratie voor een onthaalmoment via het online formulier blijft wel noodzakelijk voor de activatie van je badge en account.

Je account is geldig gedurende heel je opleidingstraject en is gekoppeld aan jouw e-mailadres. Bewaar dus je logingegevens goed!

Je opent de e-learning door op deze link te klikken.

Veel succes en leerplezier!

Heb je nog vragen?

HR volgt dit proces strikt op. Bij vragen of onduidelijkheden, stuur je een mailtje naar studenten@azmmsj.be.