AZ Maria Middelares & AZ Sint-Vincentius Deinze, waarom samen verder? Lees het hier.

Inleefmomenten/studiebezoeken

Je bent (of wordt dit jaar) 18 jaar of ouder en je wil graag verder studeren in de richting van de gezondheidszorg, maar twijfelt nog? Je wil echt weten hoe het er in een ziekenhuis aan toegaat? Dan is een inleefmoment in ons ziekenhuis echt iets voor jou! Binnen de kortste keren weet je perfect welke richting je uit wil.

Tijdens twee of meerdere dagen kan je de sfeer opsnuiven van het echte werkveld. Samen met onze medewerkers ontdek je de wereld van het ziekenhuis. Schrijf je in op een gratis inleefmoment met onderstaand inschrijvingsformulier. Houd rekening met een tussentijd van een tweetal weken tussen de aanvraag en de toewijzing. Let op: een inleefmoment op een kritieke dienst (intensieve zorg, spoedgevallen, materniteit, pediatrie ...) is niet mogelijk.

Omwille van de talrijke reguliere stage-aanvragen in het kader van beroepsopleidingen is enkel in AZ Sint-Vincentius Deinze mogelijk om een sociale stage of bezinningsdagen te volgen.

Wens je het ziekenhuis te bezoeken in het kader van een opleiding/studierichting? Dan kan je via onderstaand formulier een aanvraag doen voor een studiebezoek in ons ziekenhuis.

Vraag een inleefmoment aan

Vraag een inleefmoment aan
{"class":"validate","formAttributes":{"data-title":"Stageplaats aanvragen Gent en Deinze"}}

In functie van aanmaken badge.

Bij voorkeur het e-mailadres van je school

Afdeling of medische discipline

Je ontvangt een bevestigingsmail nadat je dit formulier succesvol hebt verstuurd. Bekijk ook zeker de spam-folder in je inbox.

Enkele reacties na een inleefmoment

Enkele reacties na een inleefmoment

Ik heb ervaren dat verpleegkunde meer is dan alleen maar zorg verlenen. Je moet met het hoofd en handen werken, maar vooral met je hart. Dat is volgens mij de perfectie combinatie.

Els

De inleefdagen waren heel erg leerrijk! Ik had al een idee in welke richting ik wil studeren volgend jaar, dit was in mijn geval verpleegkunde. Maar door deze stage heb ik interesse gekregen om ergotherapie te studeren! Dat interesseert mij heel sterk! Dit is het!

Justine

De week was heel leerrijk en boeiend en ik ben enorm goed opgevangen en begeleid. Het had gerust nog wat langer mogen duren, zodat ik een nog vollediger zicht kon krijgen op alle uit te voeren taken. Je staat heel dicht bij de patiënt en dat is iets wat ik al altijd zocht en wat ik echt wil kunnen doen in mijn toekomstige job. Ik ben in ieder geval heel dankbaar dat ik deze kans heb gekregen, en besef nu meer dan ooit dat dit is wat ik echt wil. Nogmaals bedankt voor alles!

Allexanne