Je bent/wordt 18 jaar of ouder en je wil graag verder studeren in de richting van de gezondheidszorg, maar twijfelt nog? Je wil echt weten hoe het er in een ziekenhuis aan toegaat?

Dan is een inleefMoMent in AZ Maria Middelares echt iets voor jou! Binnen de kortste keren weet je perfect welke richting jij uit wil.

Tijdens twee of meerdere dagen kan je de sfeer opsnuiven van het echte werkveld. Samen met onze medewerkers ontdek je de wereld van het ziekenhuis. Schrijf je in op een gratis inleefMoMent met onderstaand inschrijvingsformulier. Hou rekening met een tussentijd van een tweetal weken tussen de aanvraag en de toewijzing. Let op: een inleefmoment op een kritieke dinest (intenzieve zorg, spoedgevallen, kraamafdeling, pediatrie ...) is niet mogelijk.

Omwille van de talkrijke reguliere stage-aanvragen in het kader van beroepsopleidingen biedt het ziekenhuis geen mogelijkheden voor sociale stages en bezinningsdagen.

Via onderstaand inschrijvingsformulier kan je ook een aanvraag doen voor een studiebezoek in ons ziekenhuis.

Interesse? Bezorg ons vandaag nog je aanvraag!

Stageplaats aanvragen

Een stageplaats kan je aanvragen via onderstaand formulier (enkel indien er geen samenwerkingsovereenkomst is met het opleidingsinstituut).

In functie van aanmaken badge.

Bij voorkeur het e-mailadres van je school

Afdeling of medische discipline

Je ontvangt een bevestigingsmail nadat je dit formulier succesvol hebt verstuurd. Bekijk ook zeker de spam-folder in je inbox.

Hieronder enkele reacties na de inleefmomenten:

Ik heb ervaren dat verpleegkunde meer is dan alleen maar zorg verlenen. Je moet met het hoofd en handen werken, maar vooral met je hart. Dat is volgens mij de perfectie combinatie...

Els

De inleefdagen waren heel erg leerrijk! Ik had al een idee in welke richting ik wil studeren volgend jaar, dit was in mijn geval verpleegkunde. Maar door deze stage heb ik interesse gekregen om ergotherapie te studeren! Dat interesseert mij heel sterk! Dit is het!

Justine

De week was heel leerrijk en boeiend en ik ben enorm goed opgevangen en begeleid. Het had gerust nog wat langer mogen duren, zodat ik een nog vollediger zicht kon krijgen op alle uit te voeren taken… … Je staat heel dicht bij de patiënt en dat is iets wat ik al altijd zocht en wat ik echt wil kunnen doen in mijn toekomstige job. Ik ben in ieder geval heel dankbaar dat ik deze kans heb gekregen, en besef nu meer dan ooit dat dit is wat ik echt wil. Nogmaals bedankt voor alles!

Allexanne