AZ Maria Middelares & AZ Sint-Vincentius Deinze, waarom samen verder? Lees het hier.

Heup- en knieklas of heup- en knieforum

Een goed geïnformeerde patiënt is er twee waard.
Daar zijn ook wij van overtuigd.

Binnenkort kom je naar AZ Maria Middelares of AZ Sint-Vincentius Deinze voor een heup- of knieoperatie.
Wellicht stel je je hier heel wat vragen bij:

  • Hoe verloopt mijn opname en de operatie?
  • Hoe gebeurt de verdoving?
  • Waar zal ik verblijven?
  • Hoe ziet de revalidatie eruit?

Op al deze en andere vragen geeft ons team antwoord in een informatiesessie: de heup- en knieklas in AZ Maria Middelares of het heup- en knieforum in AZ Sint-Vincentius Deinze. Samen met enkele medepatiënten krijg je zo zicht op het volledige traject: vanaf je opname tot je weer naar huis gaat.

Uiteraard mag je je partner of een andere naaste meebrengen naar de heup- en knieklas.

Voor wie?

Patiënten van AZ Maria Middelares en AZ Sint-Vincentius Deinze die binnenkort een heup- of knieoperatie ondergaan.

Wanneer?

We organiseren deze infosessie meerdere keren per jaar, zowel in AZ Maria Middelares als in AZ Sint-Vincentius Deinze. Telkens staat dezelfde ‘les’ op de agenda. Je hoeft met andere woorden maar één keer deel te nemen.

Waar?

  • AZ Maria Middelares, Buitenring Sint-Denijs 30, 9000 Gent. Meld je aan via de e-kiosk in de inkomhal. Op je ticket zal de exacte locatie staan in het ziekenhuisgebouw.
  • AZ Sint-Vincentius Deinze, Schutterijstraat 34, 9800 Deinze.

Kostprijs

Deelname is gratis maar inschrijven is verplicht.

Inschrijven

Je ontvangt een bevestigingsmail nadat je dit formulier succesvol hebt verstuurd. Bekijk ook zeker de spam-folder in je inbox.

Preopname

Kon je je opnamedossier nog niet vervolledigen bij onze dienst preopname (in AZ Maria Middelares) of vooropname (in AZ Sint-Vincentius Deinze), dan kan je dit nog doen aansluitend op je infosessie. Breng resultaten van eventuele onderzoeken voorafgaand aan de ingreep zeker mee. Als je de digitale vragenlijst al invulde via MijnMariaMiddelares, hoef je dit niet meer te doen.

Inschrijven voor het forum gebeurt bij het inplannen van de operatie via het secretariaat orthopedie. Ben je nog niet ingeschreven of heb je een vraag? Aarzel dan niet en neem contact op met het secretariaat orthopedie.