AZ Maria Middelares & AZ Sint-Vincentius Deinze, waarom samen verder? Lees het hier.

VOKA Open Bedrijvendag 2 oktober 2022: wij doen mee!

Deinze - AZ Sint-Vincentius

Op zondag 2 oktober 2022 (10 tot 17 uur) neemt ons ziekenhuis deel aan de VOKA Open Bedrijvendag. We openen onze deuren en stellen trots een aantal recente vernieuwingen voor.

Programma

Programma
  • Het gloednieuwe MRI-toestel verenigt de scherpste beeldkwaliteit en gedetailleerde diagnose met een hoog patiëntencomfort. Hoe precies, dat ontdek je op onze dienst medische beeldvorming.
  • De nieuwe MAKO- en Da Vinci-robot zorgen voor hoogtechnologische ingrepen op maat van de patiënt. Ook het operatiekwartier opent zijn deuren voor het grote publiek.
  • De vernieuwde revalidatiezaal en nieuwe ambulante revalidatieruimte beschikken over de nodige toestellen om een vlot herstel van onze patiënten te verzekeren. Kom langs!
  • Een primeur: de nieuwe afdeling acute geriatrie omringt onze senioren met warme zorg. Leer het nieuwe team en de nieuwe dienst kennen.
  • Op de materniteit kan je terecht voor een rondleiding en informatie rond prenatale zorg, arbeid, bevalling en postnatale thuiszorg. We stellen ook een nieuwe techniek bij borstchirurgie voor.
  • Daarnaast ontvangen heel wat andere diensten (bv. pediatrie, dienst spoedgevallen) je graag en is ook kinderanimatie voorzien.

Zin om een kijkje te nemen achter de schermen van het ziekenhuis? Of op zoek naar een job in de zorg? Dit is jouw kans om ons beter te leren kennen!

Het volledig parcours neemt ongeveer 2 uren in beslag, maar je bent vrij om te kiezen welke diensten je bezoekt. We ontvangen je graag*. Elk gezin en elk kind mag bovendien rekenen op een mooi geschenk, zolang de voorraad strekt. Wees er op tijd bij!

Waar en wanneer

Waar en wanneer

Wanneer? Zondag 2 oktober van 10 tot 17 uur. We ontvangen de laatste bezoekers om 16 uur.

Parkeren

Parkeren

Fietsers en personen met een beperking kunnen zich gratis parkeren voor het ziekenhuis. Je wagen kan je kwijt op de gratis omliggende parkings:

  • in de Peter Benoitlaan
  • aan het kerkhof (Peter Benoitlaan)
  • aan het VTI (Leon Declercqstraat)
  • parking Brielpoort (Lucien Matthyslaan).

Parkeren op de parking van onze dienst spoedgevallen is niet toegestaan.

Coronamaatregelen

Coronamaatregelen

Elke bezoeker draagt een chirurgisch mond-neusmasker en ontsmet handen bij het binnenkomen. Kinderen dragen eveneens een chirurgisch mond-neusmasker vanaf de leeftijd van 12 jaar.

*Honden zijn niet toegelaten in het ziekenhuis.