AZ Maria Middelares & AZ Sint-Vincentius Deinze, waarom samen verder? Lees het hier.

AZ Maria Middelares biedt aanstaande ouders virtual reality tour aan

Verwacht je een kindje? Neem een kijkje in ons virtueel ziekenhuis
Verwacht je een kindje? Neem een kijkje in ons virtueel ziekenhuis

Virtual reality met 360°-beleving

Via een google cardboard-bril kan je de virtuele tour ten volle beleven: bezoekers kunnen dankzij de 360°-beelden rondkijken in de ruimte waarin ze zich bevinden en van de ene ruimte naar de andere wandelen via visuele navigatieknoppen.
Geen cardboard-bril ter beschikking? Geen probleem, je kan de virtuele wandeling ook aanvatten via pc of mobiel via smartphone of iPad.

Wat krijg je te zien?

Deze tour neemt de bezoeker mee doorheen het ziekenhuis, te beginnen bij de opname via de spoeddienst. Vervolgens zet de bezoeker zijn weg voort naar het verloskwartier, waar je een kijkje kan nemen in de verschillende arbeidsverloskamers (standaard arbeidsverloskamers, arbeidsverloskamer met relaxatiebad, arbeidsverloskamer met bevallingsbad) en de keizersnedezaal. Ook de verschillende kamers op de materniteit (eenpersoonskamer, tweepersoonskamer) en de dienst neonatologie kunnen virtueel bezocht worden. Tot slot je ook virtueel rondwandelen in de centrale inkomhal (het Atrium) met het restaurant, de thuiszorgwinkel, het bezoekerswinkeltje en het rustpunt. Tijdens de virtuele tour krijgen bezoekers mondeling uitleg van een aantal medewerkers en artsen. Extra informatie is beschikbaar onder de vorm van pop-upschermen.

Aanstaande ouders krijgen op deze manier een uniek zicht op hun verblijf in AZ Maria Middelares met zijn hedendaagse, frisse look.