AZ Maria Middelares & AZ Sint-Vincentius Deinze, waarom samen verder? Lees het hier.

Mama Café

Deinze - Zwangerschap en bevalling
donderdag, 25 januari, 2024

Op 25 januari 2024 (14 tot 17 uur) organiseert de materniteit van AZ Sint-Vincentius Deinze opnieuw een gezellige namiddag onder mama's en vroedvrouwen.

Voor wie?

Elke mama die bevallen is in AZ Sint-Vincentius Deinze tussen januari 2023 en nu is welkom op deze editie.

Kan je er op 25 januari niet bij zijn? Niet getreurd! Ook op 28 maart, 23 mei, 4 juli, 26 september en 28 november 2024 staan Mama Cafés op onze agenda. Meer info volgt.

Wanneer en waar?

Op 25 januari 2024 van 14 tot 17 uur in de nieuwe polyvalente zaal (op de vierde verdieping) van AZ Sint-Vincentius Deinze.

Wat kan je verwachten?

Een Mama Café is een plaats waar je als mama even kan onthaasten en het moederschap met anderen kan delen. Een plaats waar je terechtkan met je vragen en zorgen, om daarna met nieuwe energie terug buiten te stappen.

Alle ingrediënten voor een leuke namiddag zijn aanwezig: relevante workshops, iets om te eten en te drinken en een heel gemoedelijke sfeer. Het specifiek programma voor deze namiddag volgt nog, net zoals de mogelijkheid om in te schrijven.

We vragen bij aankomst een bijdrage van 5 euro.

Inschrijven

Inschrijven
{"class":"validate","formAttributes":{"data-title":"Deinze: Mama Caf\u00e9"}}

Schrijf je in via onderstaand formulier.

Je ontvangt een bevestigingsmail nadat je dit formulier succesvol hebt verstuurd. Bekijk ook zeker de spam-folder in je inbox.