Oncologische chirurgie

Oncologische chirurgie

De behandeling van kanker is de laatste jaren enorm geëvolueerd met de ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen en specifiekere bestraling. Ook een operatie kan in zeer uiteenlopende situaties aangewezen zijn. Dat gaat van de diagnosestelling (weefselbiopsie voor de precieze diagnose) tot de behandeling van kwaadaardige aandoeningen met een radicale wegname van de tumor nog vaak een belangrijke stap in het genezingsproces.

Meer info vind je ook op www.chirurgiegent.be

Onze troeven

  • Internationaal JCI-label voor kwaliteit van zorg
  • Hoogtechnologische infrastructuur en de allernieuwste medische uitrusting
  • GezondheidsZorg met een Ziel

Een team van experten

Kankerchirurgie vergt een doorgedreven kennis van het ontstaansmechanisme en het groei-of verspreidingspatroon van het te behandelen gezwel. Met het oog op de meest moderne behandelingsmethoden voor elk type kanker is continue bijscholing nodig. Om aan deze vereisten te kunnen voldoen heeft elk lid van het oncologische team algemene heelkunde zich specifiek toegelegd één of meerdere deelgebieden binnen de kankerchirurgie.

Zo blijven we in staat onze belangrijke rol te vervullen binnen het hele team aan zorgverstrekkers dat je zal bijstaan in jouw strijd tegen deze ziekte.

Een team van experten

Maak een afspraak met een van onze specialisten