Vóór je eerste werkdag

Het is verplicht om twee e-learnings te doorlopen vóór de start van je stage:

  • algemene e-learning voor ASO's/HAIO's bij aanvang;
  • e-learning Synops voor ASO's/HAIO's.

De 'algemene e-learning' bevat allerhande algemene informatie betreffende je stage in ons ziekenhuis. Het gaat om een ziekenhuisbrede e-learning voor alle ASO's/HAIO's. De e-learning bevat ook enkele testvragen.

De 'e-learning Synops' omvat een online training om voorbereid aan de slag te kunnen gaan met Synops, ons digitaal patiëntendossier.

Verplicht!

Je moet de e-learnings doorlopen minstens 5 kalenderdagen vóór aanvang van je stage. Indien de cursussen niet doorlopen worden vóór aanvang van je stage, kunnen de nodige administratieve voorbereidingen (persoonlijke login, ...) niet getroffen worden.

De e-learnings worden aangeboden via het platform Televic. We activeren je Televic-account nadat je je online aangemeld hebt via het algemeen aanmeldingsformulier. Je ontvangt je logingegevens voor de e-learnings via e-mail ongeveer 2 weken vóór aanvang van je stage. Let op: je activatiemail kan in je SPAM-folder terechtkomen!

Je Televic-account is geldig gedurende heel je opleidingstraject en is gekoppeld aan jouw e-mailadres. Bewaar dus je logingegevens goed!

Vanaf je eerste werkdag

Op je eerste werkdag ontvang je bijkomend een uitnodiging van SD Worx voor de aanmaak van een account voor het digitaal leerplatform MyWorkAndMe/eBlox HR (partner van Televic). Vanaf dan zullen alle aanvullende verplichte e-learnings en vormingen beschikbaar zijn in jouw persoonlijk eBlox HR-portaal.