AZ Maria Middelares & AZ Sint-Vincentius Deinze, waarom samen verder? Lees het hier.

Steun Katako-Kombe ook dit jaar op alternatieve wijze

Barbecue t.v.v. Katako-Kombe gaat niet door

Barbecue t.v.v. Katako-Kombe gaat niet door

Als gevolg van de onzekerheid rond de COVID-19-pandemie en de bijhorende richtlijnen, gaat de jaarlijkse gesmaakte barbecue ten voordele van het gezondheidsproject Katako-Kombe in Congo ook dit jaar niet door.

Steunen op een andere manier

Steunen op een andere manier

Draag jij Katako-Kombe een warm hart toe? Wil je mee de verdere uitbouw van ons project in het Zuiden verzekeren? Steunen kan nog steeds op meerdere manieren.

1. Vrijwillige bijdrage

Kunnen we je warm maken voor een vrijwillige bijdrage? Elke steun is meer dan welkom en fungeert als zuivere winst voor het project.

  • Extra duwtjes in de rug van minder dan 40 euro of stortingen waarvoor geen fiscaal attest nodig is, kan je schenken via de rekening van de Jan Steyaert Stichting (BE12 8900 1462 4092) met vermelding Katako-Kombe (geen fiscaal attest).
  • Wil je graag een fiscaal attest van je donatie ontvangen? Doneer dan minimum 40 euro via rekening van Memisa Katako Kombe (BE79 8805 6167 7133; BIC: BBRUBEBB) met als verplichte mededeling 910/8000/00021.

2. Creatieve bijdrage: koffiekopjes

Kunstenares Helen B ontwierp koffiekopjes die de solidariteit tussen AZ Maria Middelares, AZ Sint-Vincentius Deinze en hun partnerziekenhuizen (respectievelijk Katako-Kombe en Kasongo-Lunda) weerspiegelt, met een knipoog naar moeder- en kindzorg. Ze zijn hip, gemaakt met respect voor mens en natuur en te koop (14 euro per stuk) in het restaurant van ons ziekenhuis. Lees hier meer.

3. Leergierige bijdrage: dagboek

Rik Neirynck ging al acht keer op missie naar Katako-Kombe. Hij hield toen nauwgezet een dagboek bij dat hij uitgeeft onder de naam 'Ils vont là où mêmes les moustiques sont sauvages' of 'Naar waar muskieten nog wild zijn'. De opbrengst gaat naar Katako-Kombe. Hoe je het boek kan bestellen, vind je via deze link.

4. Heerlijke bijdrage: barista koffiebar

Ook dit jaar kleedt de barista koffiebar opnieuw het atrium van AZ Maria Middelares aan t.v.v. Katako-Kombe. Vorige edities kenden telkens een groot succes bij het personeel en de bezoekers van ons ziekenhuis. Meer concrete info volgt later.