AZ Maria Middelares & AZ Sint-Vincentius Deinze, waarom samen verder? Lees het hier.

Bezoek het operatiekwartier via het virtueel ziekenhuis

Op www.virtueelziekenhuis.be kan je aangeven op welke manier je het ziekenhuis verder virtueel wil verkennen, als bezoeker of als patiënt. Voor patiënten zijn er drie trajecten: een korte voorstelling van de spoed, een uitgebreide tour voor toekomstige ouders, en nu ook een uitgebreide tour voor patiënten die een ingreep zullen ondergaan. Zij kunnen een kijkje nemen in de voorbereidingsruimte, operatiezalen en ontwaakzaal van het operatiekwartier. Er zijn ook beelden van de een- en tweepersoonskamers.

Via een google cardboard of VR-bril kan je de virtuele tour ten volle beleven: bezoekers kunnen dankzij de 360°-beelden rondkijken in de ruimte waarin ze zich bevinden en van de ene ruimte naar de andere wandelen via visuele navigatieknoppen. Tijdens de tour is er mondelinge uitleg voorzien van een aantal medewerkers en artsen. Extra informatie is beschikbaar onder de vorm van pop-upschermen.

Geen cardboard-bril ter beschikking? Geen probleem, je kan de virtuele wandeling ook aanvatten via pc of mobiel via smartphone of iPad.

www.virtueelziekenhuis.be kan je aangeven op welke manier je het ziekenhuis verder virtueel wil verkennen, als bezoeker of als patiënt.
www.virtueelziekenhuis.be kan je aangeven op welke manier je het ziekenhuis verder virtueel wil verkennen, als bezoeker of als patiënt.