AZ Maria Middelares & AZ Sint-Vincentius Deinze, waarom samen verder? Lees het hier.

Succesvolle derde editie van Ghent HealthTech Tuesday

Een netwerk- en leermoment voor Gentse gezondheidsorganisaties

Een netwerk- en leermoment voor Gentse gezondheidsorganisaties

Deze week vond in ons meetingcenter de derde editie plaats van Ghent HealthTech Tuesday, een netwerk- en leermoment door Stad Gent en imec.istart voor Gentse gezondheidsorganisaties. Het was een succesvolle avond vol inspiratie voor tech-innovators en zorgprofessionals.

“We zijn trots dat ons ziekenhuis dit evenement mocht hosten. In onze organisatie staan we voor hoogtechnologische expertzorg, ondersteund door innovatie en (wetenschappelijk) onderzoek. Door samen te werken met het sterke healthtech ecosysteem in Gent streven we naar een betere medische uitkomst, een hogere patiëntenbeleving en een betere arts- en medewerkerstevredenheid”, vertelt dr. Ronny Goethals, chief medical officer van Maria Middelares.

Wat kwam er aan bod?

  • De lancering van onze Health Value Space Ghent: daarmee evolueren we naar een ‘slimme’ organisatie waar ook zorg buiten de muren van de ziekenhuizen zal plaatsvinden.
  • Hoe onze ziekenhuizen innovatie centraal plaatsen, welke rol start-ups hierin spelen en op welke manier een samenwerking tot stand komt.
  • Twee inspirerende panelgesprekken met XEOS en Tiro.health.

Bekijk onze aftermovie

Bekijk onze aftermovie