AZ Maria Middelares & AZ Sint-Vincentius Deinze, waarom samen verder? Lees het hier.

Kennismakings- en netwerkmoment dienst fysische geneeskunde en revalidatie

Fysische geneeskunde
dinsdag, 19 oktober, 2021

Doelgroep

Doelgroep

Dit kennismakings- en netwerkmoment is enkel bedoeld voor zelfstandige kinesitherapeuten.

Opzet en programma

Opzet en programma

AZ Sint-Vincentius Deinze wil hoogkwalitatieve, multidisciplinaire paramedische zorgen aanbieden aan de inwoners van Deinze en omstreken. In dit kader startte het ziekenhuis midden december 2020 een nieuwe afdeling sp-locomotorische revalidatie op voor gehospitaliseerde patiënten.

Dit najaar volgt ook nog een aanbod ambulante revalidatie, in de eerste fase voor patiënten met complexere orthopedische aandoeningen of wervelzuil-aandoeningen die volgens de KCE-richtlijnen nood hebben aan een multidisciplinaire aanpak.

We vinden een nauwe samenwerking met de eerstelijnszorgverstrekkers belangrijk binnen ons zorgtraject. Daarom nodigen wij je graag uit voor een kennismaking.

Wat mag je hiervan verwachten? We zullen ons team voorstellen, een woordje uitleg geven over de werking van onze dienst en in dialoog gaan om te zien hoe we op een goede manier kunnen samenwerken.

Locatie

Locatie

Dit event gaat door in AZ Sint-Vincentius Deinze (Schutterijstraat 34, Deinze) in de nieuwe polyvalente zaal op de vierde verdieping.

Inschrijven

Inschrijven

Ben je zelfstandig kinesitherapeut en wil je dit niet missen?

We kijken alvast uit naar je komst!