AZ Maria Middelares & AZ Sint-Vincentius Deinze, waarom samen verder? Lees het hier.

AZ Maria Middelares sloeg de handen in elkaar met AZ Sint-Vincentius Deinze voor het Medisch Centrum Aalter, een ziekenhuisoverschrijdende samenwerking die kadert binnen hun personele unie. Patiënten kunnen er terecht voor een professioneel en ruim zorgaanbod dichter bij huis. Het medisch centrum is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, met de fiets, te voet of met de auto.

Het Medisch Centrum bevindt zich in nieuwbouw White Corner, Brouwerijstraat 36 in Aalter.

We brengen de zorg voor onze patiënten dichter bij huis, in nauw overleg met de huisartsen en andere zorgpartners uit de regio.

Afspraak maken?

Afspraak maken?

Wil je weten welke artsen van AZ Maria Middelares werken in Aalter? Op de artsenpagina kan je filteren op locatie. Boek vervolgens je afspraak.

Met de fiets

Met de fiets

Er is een fietsparking ter hoogte van Hotel Orchidee.

Met het openbaar vervoer

Met het openbaar vervoer

Neem de trein via station Aalter, of bus 64 (Aalter Markt – Eeklo Station) of 87 (Maldegem – Aalter – Deinze Station) met halte in Aalter Europalaan.

Met de auto

Met de auto

Riolerings- en wegenwerken N409

Houd rekening met de huidige werken tussen Aalter en Deinze aan de gewestweg N409 (Aaltersesteenweg, Vinktstraat en Deinzestraat). Meer info over de werken en de wegomleggingen die je kan volgen, vind je hier.

Via de E40, afrit Aalter. Er is een grote parking vlakbij: parking Aard, en iets verderop parking Sint-Cornelis. Hier kan je drie uur gratis parkeren met parkeerschijf.

Dit zijn onze GPS-coördinaten: 3CMW+G5 Aalter.

Folder

Folder

Vragen

Vragen

Heb je vragen of een opmerking? Neem dan telefonisch contact op met het onthaal van Aalter - Medisch Centrum.