AZ Maria Middelares & AZ Sint-Vincentius Deinze, waarom samen verder? Lees het hier.

Aalter - Medisch Centrum

We brengen de zorg voor onze patiënten dichter bij huis, in nauw overleg met de huisartsen en andere zorgpartners uit de regio.

AZ Maria Middelares sloeg de handen in elkaar met AZ Sint-Vincentius Deinze voor het Medisch Centrum Aalter, een ziekenhuisoverschrijdende samenwerking die kadert binnen hun personele unie. Patiënten kunnen er terecht voor een professioneel en ruim zorgaanbod dichter bij huis. Het medisch centrum is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, met de (motor)fiets, te voet of met de auto.

Het Medisch Centrum bevindt zich in nieuwbouw White Corner, Brouwerijstraat 36 in Aalter.

Afspraak maken?

Afspraak maken?

Wil je weten welke artsen van AZ Maria Middelares werken in Aalter? Op de artsenpagina kan je filteren op locatie. Boek vervolgens je afspraak.

Er is een fietsparking ter hoogte van Hotel Orchidee.

Neem de trein via station Aalter, of bus 64 (Aalter Markt – Eeklo Station) of 87 (Maldegem – Aalter – Deinze Station) met halte in Aalter Europalaan.

Riolerings- en wegenwerken N409

Houd rekening met de huidige werken tussen Aalter en Deinze aan de gewestweg N409 (Aaltersesteenweg, Vinktstraat en Deinzestraat). Meer info over de werken en de wegomleggingen die je kan volgen, vind je hier.

Parking

Er is een grote parking vlakbij: parking Aard, en iets verderop parking Sint-Cornelis. Hier kan je drie uur gratis parkeren met parkeerschijf.

Folder

Folder

Vragen

Vragen

Heb je vragen of een opmerking? Neem dan telefonisch contact op met het onthaal van Aalter - Medisch Centrum.