Register for a (day) admission

Vergeet je eID niet

Neem steeds je elektronische identiteitskaart (eID) mee en laat deze inlezen bij elke afspraak in ons ziekenhuis. Zonder deze inlezing moet je de ziekenhuisfactuur volledig zelf betalen, zonder tussenkomst van je ziekenfonds.

Heb je geen (geldige) eID? Neem dan een ander geldig identificatiedocument mee.

Voor een (dag)opname dien je je steeds aan te melden op het afgesproken uur in ons ziekenhuis. Dat doe je snel en eenvoudig met je elektronische identiteitskaart (e-id) aan een van de e-kiosken in de inkomhal. Hieronder lees je hoe je dat doet.

Voor een (dag)opname dien je je steeds aan te melden. Dat doe je snel en eenvoudig met je elektronische identiteitskaart (e-id) aan een van de e-kiosken in de inkomhal. Hieronder lees je hoe je dat doet.

Aanmelden voor een dagopname

Volwassenen kunnen zich voor een dagopname (een onderzoek of behandeling zonder overnachting) aanmelden bij de opnamedienst via de ingang 'spoed en dagziekenhuis' (aan de Meulenstraat).

De opnamedienst van het dagziekenhuis is open vanaf 6.45 tot 16 uur.

Aanmelden voor een hospitalisatie

Voor een ziekenhuisopname van minstens één nacht of een dagopname pediatrie (zonder overnachting) meld je je aan bij de opnamedienst aan de hoofdingang (Schutterijstraat).

Onze collega's staan voor je klaar tussen 7.15 en 16 uur.

Reporting infections

Maria Middelares General Hospital aims to be a safe environment for everyone. We prevent hospital infections by working together. Inform your doctor in the following cases: read more here.

More information

Read more about your admission in our reception leaflet.

Meer informatie

Lees meer over je opname in onze onthaalbrochure.

Only available in Dutch: