Verwacht je een kindje? En wens je je optimaal voor te bereiden op deze unieke gebeurtenis? Schrijf je dan in voor onze prenatale lessenreeks. Tijdens deze lessen geeft een van onze vroedvrouwen je meer uitleg rond vier onderwerpen (de arbeid, de bevalling, de voeding van de baby en de kraamperiode) en leert de kinesiste je specifieke oefeningen aan.

De prenatale lessenreeks omvat vier bijeenkomsten om je optimaal voor te bereiden op de bevalling.

Je kan kiezen voor drie verschillende tijdstippen:

  • 18-20 uur
  • 19-21 uur
  • 20-22 uur

Lees hier meer over de prenatale lessenreeks of raadpleeg onderstaande brochure.

Inschrijven

Inschrijven

Prenatale lessen

Opgelet: het dragen van een medisch mond-neusmasker is verplicht tijdens de prenatale lessen in ons Meetingcenter. We voorzien ook een digitale lessenreeks, zie verder.

Schrijf je hier in voor de prenatale lessen:

Gelieve te berekenen hoeveel weken je zwanger bent bij de start van de cursus. Het is ook wenselijk dat je de cursus volledig gevolgd hebt één maand voor de bevalling.

1 lessenreeks bestaat uit 4 lessen (wekelijks)

Staat de startdatum van je keuze er niet meer tussen? Bel naar het secretariaat (09 246 85 00) en laat je op de wachtlijst zetten. Samen proberen we een oplossing te vinden.

Je ontvangt een bevestigingsmail nadat je dit formulier succesvol hebt verstuurd. Bekijk ook zeker de spam-folder in je inbox.

Je ontvangt ten laatste de dag voor de start van de lessenreeks nog een mail met meer informatie en de link om de les te kunnen volgen.

Indien deze les enkel digitaal zou doorgaan, brengen we je hiervan tijdig op de hoogte.