Inschrijven

Een goed geïnformeerde burger is er twee waard. Daarvan is ook AZ Maria Middelares overtuigd.

Binnenkort kom je naar AZ Maria Middelares voor een heupoperatie. Wellicht stel je je hier heel wat vragen bij. Hoe verloopt mijn opname en de operatie? Hoe gebeurt de verdoving? Waar zal ik verblijven? Hoe ziet de revalidatie eruit?

Op al deze en andere vragen geeft een arts, een verpleegkundige, een ergotherapeut en een kinesist antwoord in onze heupklas. Samen met enkele medepatiënten krijg je zo zicht op het volledige traject: vanaf je opname tot je weer naar huis gaat.

Uiteraard mag je je partner of een andere naaste meebrengen naar de heupklas.

DATA & INSCHRIJVINGEN

AZ Maria Middelares organiseert meerdere keren per jaar een heupklas. Telkens staat dezelfde ‘les’ op de agenda. Je hoeft met andere woorden maar één keer deel te nemen. Kies een datum vóór je operatie die jou het best past. Je vindt de verschillende data in het formulier hieronder.

De heupklas start om 13.30 uur (tot 15.00 uur). De richtingaanwijzers tonen je de weg vanaf het atrium tot het ‘leslokaal’.

Jouw deelname is gratis maar vooraf inschrijven is noodzakelijk.

Bel je liever? Dat kan ook: secretariaat orthopedie, tel. 09 246 73 00.

Ging je nog niet naar de preopnamebalie? Dan kan dit ook in aansluiting met de heupklas. Een medewerker vervolledigt jouw administratief dossier. Ben je in het bezit van de resultaten van onderzoeken voorafgaand aan de ingreep? Breng deze dan zeker mee.

Contactpersoon

Heike Picavet (hoofdverpleegkundige orthopedie)

Tel.: 09 246 51 10

Ilse Allaert (hoofdverpleegkundige revalidatie)

Tel.: 09 246 52 10

Je ontvangt een bevestigingsmail nadat je dit formulier succesvol hebt verstuurd. Bekijk ook zeker de spam-folder in je inbox.