Restaurant

Restaurant
Vers en divers aanbod in ons restaurant

Je vindt het restaurant in onze inkomhal (atrium) op de gelijkvloerse verdieping. Je kan hier terecht voor een gevarieerd aanbod verse gerechten.

De menukaart vind je aan de ingang van het restaurant. Het dagmenu en de weeksuggestie worden aangekondigd op de tv-schermen.

De prijzen vanaf 2/1/2023:

  • Dagmenu: € 14,95
  • Suggestie: € 10,95
  • Feestmenu: € 19,95

Openingsuren

WeekdagenWeekends en feestdagen
Van 7 tot 19 uurVan 9 tot 19 uur

Thuisapotheek en orthoshop

Thuisapotheek en orthoshop
De thuisapotheek en orthoshop in ons atrium

Je vindt de thuisapotheek en de parafarmacie samen op één locatie in onze inkomhal ter hoogte van de draaideur. Je kan er terecht voor geneesmiddelen op voorschrift en een ruime waaier aan producten uit de parafarmacie (zoals medische en verzorgingsproducten, incontinentiemateriaal, wondzorg, verbanden, huidverzorgingsproducten) en persoonlijk advies, verhuur en verkoop van thuiszorgmateriaal.

Maandag tot vrijdagZaterdagZon- en feestdagen
9 - 18.30 uur9 - 13 uurGesloten

Apotheek online

Naast service en advies kan je ook gebruik maken van hun onlinediensten. Wil je producten reserveren of een voorschrift doorsturen? Dan kan via de eigen website van de apotheek. Je ontvangt een e-mail of sms als je medicatie klaarligt. Je vindt hier ook gezondheidsinformatie, nieuwtjes en acties terug.

Op zoek naar een versnapering, een drankje, een kaartje, iets om te lezen of een klein geschenkje? Je kan hiervoor terecht in de shop in de inkomhal van het ziekenhuis.

Openingsuren

  • Weekdagen: 9.30 tot 13 uur en 14 tot 18.30 uur
  • Weekend: 12.30 tot 19 uur