Restaurant

Conform de overheidsrichtlijnen is ons restaurant vanaf maandag 19 oktober gesloten voor patiënten en bezoekers. Dankjewel voor het begrip!

Vers en divers aanbod in ons restaurant

Je vindt het restaurant in onze inkomhal (atrium) op de gelijkvloerse verdieping. Je kan hier terecht voor een gevarieerd aanbod verse gerechten.

De menukaart vind je aan de ingang van het restaurant. Het dagmenu en de weeksuggestie worden aangekondigd op de tv-schermen. Je kan zo gewenst ook de azMMapp downloaden om het menu te raadplegen.

Shop

De shop in het atrium van AZ Maria Middelares

In de winkel in het atrium kan je terecht voor onder andere kranten, tijdschriften, snoep, niet-alcoholische dranken, fruit, bloemen, wenskaarten en cadeauartikelen.

Maandag - vrijdag
9 - 20 uur
Weekend & feestdagen
12 - 20 uur

Thuiszorg Van Gansbeke-Simoens - ParPharma

De thuiszorgwinkel in ons atrium

In de zorgwinkel-parafarmacie in het atrium kan je terecht voor een ruim aanbod aan medische en verzorgingsproducten, incontinentiemateriaal, wondzorg, verbanden, huidverzorgingsproducten en ook voor persoonlijk advies, verhuur en verkoop van thuiszorgmateriaal.


Maandag - vrijdag
9 - 18 uur

Zaterdag

14 - 18 uur

Zon- en feestdagen
Gesloten

Apotheek

De publiek toegankelijke apotheek bevindt zich in het kasteel op de parking van het ziekenhuis. Er zijn zes gereserveerde parkeerplaatsen voorzien vlakbij de ingang. Naast service en advies kan je ook gebruik maken van hun onlinediensten.

Maandag - vrijdag
8.30 - 18.30 uur
Zaterdag
9 - 13 uur
Zon- en feestdagen
Gesloten