Restaurant

Conform de overheidsrichtlijnen is ons restaurant vanaf maandag 19 oktober gesloten voor patiënten en bezoekers. Dankjewel voor het begrip!

Vers en divers aanbod in ons restaurant

Je vindt het restaurant in onze inkomhal (atrium) op de gelijkvloerse verdieping. Je kan hier terecht voor een gevarieerd aanbod verse gerechten.

De menukaart vind je aan de ingang van het restaurant. Het dagmenu en de weeksuggestie worden aangekondigd op de tv-schermen. Je kan zo gewenst ook de azMMapp downloaden om het menu te raadplegen.

Shop

De shop in het atrium van AZ Maria Middelares

In de winkel in het atrium kan je terecht voor onder andere kranten, tijdschriften, snoep, niet-alcoholische dranken, fruit, bloemen, wenskaarten en cadeauartikelen.

Maandag - vrijdag
Van 9.30 uur tot 16.30 uur
Weekend & feestdagen
Gesloten

Zorgwinkel-parafarmacie

De thuiszorgwinkel in ons atrium

In de zorgwinkel-parafarmacie in het atrium kan je terecht voor een ruim aanbod aan medische en verzorgingsproducten, incontinentiemateriaal, wondzorg, verbanden, huidverzorgingsproducten en ook voor persoonlijk advies, verhuur en verkoop van thuiszorgmateriaal.


Maandag - vrijdag
9 - 18 uur

Zaterdag

14 - 18 uur

Zon- en feestdagen
Gesloten

Je kan de thuiszorgwinkel op deze tijdstippen ook steeds telefonisch bereiken.

Apotheek

De publiek toegankelijke apotheek bevindt zich in het kasteel op de parking van het ziekenhuis. Er zijn zes gereserveerde parkeerplaatsen voorzien vlakbij de ingang.

Maandag - vrijdag
8.30 - 18.30 uur
Zaterdag
9 - 13 uur
Zon- en feestdagen
Gesloten

Je kan de apotheek op deze tijdstippen ook steeds telefonisch bereiken.

Apotheek online

Naast service en advies kan je ook gebruik maken van hun onlinediensten. Wil je producten reserveren of een voorschrift doorsturen? Dan kan via de eigen website van de apotheek. Je ontvangt een e-mail of sms als je medicatie klaarligt. Je vindt hier ook gezondheidsinformatie, nieuwtjes en acties terug.